Arkitekter

Arkitekter

Terri Maurer, FASID
> Som tidligere lovgivningsmæssige bestyrelsesmedlem og formand for NCIDQ, jeg føler certiication ved undersøgelse og licensure gennem staternes lovgivningsprocesser er afgørende for beskyttelsen af den offentlige sundhed, sikkerhed og velfærd. hans sikrer, at offentligheden kan stole på de personer med certiication og licensure som har opnået en vis standard for uddannelse og erhvervserfaring.
Linda Elliott Smith, FASID
> Californien licenser indretningsarkitekter, arkitekter, og jeg tror, det er meget vigtigt for erhvervet.
Jain Malkin, CID
> Kritisk.
Nila Leiserowitz, FASID
> Jeg vil gerne se indretningsarkitekter certiied ved undersøgelse og godkendelse af faglig qualiication at repræsentere den strenge uddannelse
at vi skal have. Vi er nødt til at overvinde billedet
at indretningsarkitekter er intet mere end møbler sælger af det offentlige.

Arkitekter
Arkitekter

Sandra Evans, ASID
> Det bliver mere vigtigt med hvert år, der går. Jeg tror, at i de næste par årtier certiication og godkendelse vil blive lige så vigtig og allestedsnærværende som CPA (certiied statsautoriseret revisor) eksamen. Og på grund af øget erstatningsansvar for interiør design spørgsmål (ADA, skimmel / luftkvalitet, ergonomi, etc.), vil offentligheden begynde krævende qualiied designere.
Jeffrey Rausch, IIDA
> Kritisk til den fortsatte udvikling af erhvervet gennem en regulering af aktiviteter, arkitekter, der gennemføres under overskriften “indretning.”
Marilyn Farrow, FIIDA
> Meget vigtigt. Som indretningsarkitekter, arkitekter, vi arbejder med belysning, bygge systemer, Inish materialer og inventar, der afect de mennesker, der bor og arbejder i de rum, vi designer. Vi skal vise kompetence i at designe og angivelse af interiør rum over det rent æstetiske. Det er afgørende at være opmærksom på sikkerheden i en bygnings strukturelle materialer, møbler og de inishes i forhold til ens liv og sundhed sikkerhed.

Arkitekter

Sally Thompson, ASID
> Monumental-offentlighedens behov for at forstå vores fag. Undersøgelse og licensure forsikrer offentligheden om, at vi er i stand til at beskytte deres sundhed, sikkerhed og velfærd.
Donna Vining, FASID, Iida, RID, CAPS
> Det er meget vigtigt at sætte branchens standarder, arkitekter, der kræver mindst minimumsstandarder for almen viden. Vi skylder os selv og for vores kunder.

Arkitekter

Michelle King IIDA
> Meget vigtigt på grund af de forpligtelser, der eksisterer i ofering professionelle interiør design. En klient betaler for professionel service og forventer, at designeren at stå til regnskab for resultaterne.
leonard Alvarado
> Uhyre.
Rosalyn Cama, FASID
> Jeg tror certiication er afgørende for praksis for indretning. Indtil vi har certiication eller juridisk anerkendelse i alle stater, Arkitekter København, vil vi ikke have troværdighed som en professionel praksis.

Arkitekter

Susan Coleman, FIIDA, FIDEC
Bemærk: Yderligere kommentarer er medtaget i kapitel 6.
ALLIED PROFES SION
> Den indretningsarkitekt eller klient, til at levere ekspertise i speci fi kke områder i et interiør projekt kan hyre fagfolk og konsulenter i allierede felter.

Arkitekter

Arkitektur: Erhvervet designe og tilsyn med opførelse af bygninger af alle typer.
Byggeri: Generel entreprenører føre tilsyn med de tradespersons, der er nødvendige for at bygge projektet. Underleverandører er hyret af hovedentreprenør (eller ejeren af bygningen) til at bygge visse dele af projektet, såsom indramning, VVS, Arkitekter København, og de elektriske komponenter.

Arkitekter

Teknik: Planlægning og projektering af forskellige tekniske aspekter af en bygning eller dens indre. Typer af ingeniører, der kan være involveret i et interiør projekt omfatter mekaniske, elektriske, Arkitekter København, VVS, opvarmning og ventilation, og strukturelle ingeniører.
Anlæggets planlægning: Synonym med plads planlægning. Facility planlæggere ofte arbejder for klient selskaber.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s