Arkitekter København

Arkitekter København

Begyndende i 1982, stater begyndte at vedtage lovgivning for at licensere eller registrere fagfolk, der arbejder i interiør design. Selvfølgelig forsøg på at regulere indretning praksis havde gjort før. Arkitekter København, Alabama var den første stat til succes vedtage lovgivning, der vedrører indretning. Selvom lovgivningen varierer fra jurisdiktion til jurisdiktion, lovgivning om det indvendige design erhverv generelt kræver speci fi c uddannelsesmæssig, erhvervserfaring, og testkrav, for enkeltpersoner at arbejde som, Arkitekter København, eller kalder sig selv, en indretningsarkitekt. Se “Boligindretning Registrering

Arkitekter København

Arkitekter København
Arkitekter København

Arkitekter København

Love i USA “(side 38) for en liste over de stater, der har lovgivning vedrørende indretning arbejde og den type lovgivning, der er blevet vedtaget. Canadiske provinser med provinsielle foreninger har alle en form for lovgivning.
Lovgivningen kan tage mange former. I nogle stater er det begrænser der kan kalde sig selv en indretningsarkitekt. I dette tilfælde er lovgivningen almindeligvis benævnt titel registrering. Lovgivningen regulerer, hvad titel er berørt. I nogle stater den regulerede titel er indretningsarkitekt. i
de fleste andre kan det være certi fi ed indretningsarkitekt eller registreret indretningsarkitekt. En titel handling begrænser ikke hvem kan udøve indretning, men snarere begrænser titel man kan bruge som en praktiserende læge.

Arkitekter København

Såfremt en sådan lovgivning, kan en borger ikke annoncere sig selv som et registreret indretningsarkitekt eller certi fi ed indretningsarkitekt, medmindre han eller hun møder den uddannelse, Arkitekter København, erfaring og eksamenskravene de fi neret af jurisdiktion. Denne type lovgivning er i øjeblikket normen i 18 stater og de canadiske provinser.
Nogle jurisdiktioner har vedtaget lovgivning, der begrænser der kan udøve interiør design, som beskrevet af en State Board of teknisk registrering. Hvis designerne ikke forfølger og opfylde de krav, som staten til at udøve erhvervet, så de er forbudt at udføre de professionelle tjenester af en indretningsarkitekt som defineret af staten. Denne type lovgivning kaldes en praksis handling. Generelt er indretningsarkitekter arbejder, hvor en praksis handling allerede er konstateret kaldt registreret indretningsarkitekt eller indretningsarkitekt afhængigt af den nøjagtige sprog af loven i den jurisdiktion. I 2007, kun Florida, Alabama, Louisiana, Nevada, Washington, DC, og Puerto Rico havde praksis handle lovgivning vedtaget.

Arkitekter København

Inden for udvalgte retsområder, licenser eller anden registrering sikrer forbrugeren om interiør design, som den nyansatte for projektet har uddannelse, erfaring og kompetence til at gøre professionelle interiør design. Med licensure, problemer, der opstår i det indvendige design fasen er ansvarlig for Arkitekter København; kunden har mulighed for at fi le en klage til staten bord, som kan disciplinere designeren. Arkitekter København, Denne beskyttelse findes ikke, hvor licenser ikke er i kraft. Indretningsarkitekter bruge en kombination af færdigheder, viden og erfaring til kreativt at løse funktionelle og æstetiske problemer og imødekomme behovene hos forbrugeren. Dette gælder uanset om forbrugeren ejer et hjem eller en virksomhed facilitet. Der kan argumenteres for, at ingen anden profession indebærer så bred en vifte af tekniske, æstetiske, planlægning og sundhed, sikkerhed og velfærd emner som indretning.

Arkitekter København

Boligindretning registreringsregler I USA
Hvor vigtigt er Certificering ved undersøgelse og godkendelse af Interior Designers i dag?
> Passing en adgangsgivende eksamen og bliver registreret eller godkendt, Arkitekter København, vil være minimumskrav til indretning i meget nær fremtid. Næsten halvdelen af stater i USA, og mange af de canadiske provinser allerede har en vis lovgivning til at regulere vores fag. En anden 10 eller deromkring stater er i øjeblikket i færd med at få denne type af den vedtagne lovgivning. Hese to ting bliver minimumskrav til dem, der ønsker at praktisere eller kalde sig “indretningsarkitekt” i den nærmeste fremtid.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s